Фестивал науке

Наша школа је од 3. до 6. децембра учествовала на деветом Фестивалу науке у Београду. Фестивал под слоганом „Чуда су свуда”одржан је у хали 3 Београдског сајма.

Том приликом неки од најбољих ученика наше школе имали су прилику да представе рад школе ширем аудиторијуму.

Тема поставке била је „ На часу екологије “ где смо приказали макете биома и екосистема из биологије, еколошке макете из техничког и информатичког образовања, радионице  о томе како се појављују рупе на озонском омотачу, угрожавање земљишта као и  презентацију наше метеоролошке станице “ Облачић”.

Наша школа је у неколико наврата била искрено похваљена од стране других учесника, научника, организатора, посетиоца и наравно деце.

Наши експерт тинејџери (Јелена Ерак, Анастасија Зувић, Милица Сретин, Денис Балеј, Наташа Трунечка, Милица Стојић, Милица Љујић, Дарија Ђурђевић и Миа Стојиљковић) су се побринули за то да што боље презентују рад наше школе.

Наравно да су за добијање такве прилике и реализовање одласка на Фестивал науке заслужни  наши наставници. На позив наше наставнице биологије Иване Балешевић сви смо се радо одазвали и четири дана дали све од себе да оправдамо учешће на фестивалу.  Прикључили су нам се и наш наставник географије Синиша Симендић и наше наставнице Катарина Тривуновић, Горана Белегишанин и Тијана Незнановић који су одвојили време за нашу школу и били са нама .Сви смо се максимално потрудили да наша школа буде приказана у најбољем светлу што су препознали и посетиоци и организатори.

Такође свако од наших учесника имао је прилику да обиђе и остале поставке, међу којима су највећи утисак оставиле фирма ”NIS”, форензичари и наступ научика из Естоније. Једва чекамо следећу годину и десети Фестивал науке где ћемо још више показати и доказати да је наша школа једна од најбољих школа у Србији.

Слике-клик

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s